Scouts (11 tot 15 jaar)

Maandag van 18.30 t/m 20.00 uur.

Op maandagavond avond begeleiden de leidster of leider de Scouts tijdens hun draaiavond. Zij draaien van 18.30 t/m 20.00 uur. Alle leidinggevende hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd of zijn hier mee bezig. 

Ook de Scouts kennen een wekelijkse programma waarin veel variatie zit waarbij ze een zelfstandigheid opbouwen. Deze groep is meestal bekent met de scouting en gaan in hun activiteiten dan ook graag de uitdaging aan. Een smokkeltocht in het donker, koken op het kampvuur zijn een greep uit hun programma.

De Scouts gaan graag op Zomerkamp doen mee aan de Pooltocht en komen enthousiast een kijken nemen op de JOTA/JOTI. Voor meer informatie kijkt u onder het kopje kamp.

De leiding heeft in deze groep meer een begeleidende taak. De Scouts kunnen zich al goed zelf redden en weten precies wanneer het aankomt op teamwork.

Voor meer informatie over deze speltak of over andere zaken kunt u emailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoeken

Leden toegang